Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Pénteki fitt-nass tipp: a banános túró

2012. november 08. - Blanka Hámori

Közeledik a hétvége, amikor mindig kicsit más az élet: vendégeket várunk, vagy mi megyünk valahová, több a szabadidőnk, kicsit lazítunk... Egy szó mint száz: nagyobb a kísértés a nassolásra, mint a rohanós hétköznapokon! A Pénteki fitt-nass tippekkel megpróbálunk segíteni a problémán! Hogyan nassoljunk kevesebb kalóriát? :)

A banán szuper dolog: nemcsak finom, de tartalmaz káliumot és nátriumot, mely jó hatással van a vérnyomásra; magas az A-, C- és E-vitamin tartalma; ezenkívül lúgosító hatással és számos más jó tulajdonsággal rendelkezik. Azonban most azért hoztam szóba, mert ez az igazi fitness-nasi! Túróval összedolgozva a banán szeleteket fejezetten egészséges, laktató nasit kapunk! Emlékezz, hogy a zsírszegénytúrónak alacsony a zsír- és szénhidrát tartalma, viszont magas a fehérje tartalma! Válaszd ezt a csokik és sütik helyett!

Fitneszanyu tipp: szépen tálalva -egy-két szelet banánnal, fahéjjal megszórva- csodás desszert is lehet, de tízórainak vagy uzsonnának is elmegy! Ha ilyen jó kis finomságokkal pótolod a korábbi édességeket, észre sem veszed, hogy le kellett mondanod róluk!

Kövesd a blogot a további fitnesz- tippekért! Edzés, étkezés, lélek - legyünk együtt fitneszanyuk! :) 3 nap múlva jelentkezem! :)
Üdv, Blanka

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr7316308846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása