Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

MIKULÁSRA

2012. december 06. - Blanka Hámori

Jó mikulásozást kívánunk minden fitneszanyunak és kicsinyeiknek! :)

 

Vonzó, motiváló, konkrét CÉLOKRA van szükségünk, ahhoz hogy az hosszútávú diétát és edzésmunkát bírjuk szusszal – ezt már korábban több bejegyzésben is kiemeltem. Ilyen cél lehet például egy fotózás: kérj időpontot pár hónapra előre, és fogadd meg, hogy csodálatosan fogsz kinézni a profi fotókon! Ma már elérhető árakat látni a fotósok oldalain, és egy szép, profin elkészített képsorozat tökéletes ajándék a kitartó munkádért! :)

Én ezeket karácsonyi képeket Ádámmal a PicurFotónál készíttettem: Ildi, 3 gyerek anyukája, sok éve fotós, és profilja a picik és családok fotózása. Számtalan kiegészítővel, jelmezzel, háttérrel, díszlettel várja a kis kalózokat, cowboyokat, pillangókat, tündéreket! Szívből ajánlom!! :)

Fitneszanyu-tipp: még nincs meg mindenkinek a karácsonyi ajándék? Íme, a megoldás! Pikáns képek a párodnak, családi fotók a nagyi albumába, babás képek a keresztszülőknek!

http://picurfoto.hu/index.php

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr8416307858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása