Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Visszatérek!

2013. február 07. - Blanka Hámori

Kedves Olvasóim!

A Fitneszanyu több szempontból is forduló ponthoz érkezett. Egyrészt mint blog, hiszen 3 hónap alatt rengetegen olvastátok a bejegyzéseket, a látogatottság közel 20.000-re rúg. Többen megtaláltatok a Facebookon, és mind ott, mind e-mailben sokfélét kérdeztetek. (Kevesebben kommentben, ami azért baj, mert így nem láttátok: másoknak is ugyanaz a problémája, nem vagytok egyedül.) Köszönöm a bizalmat, és köszöntöm az új olvasókat, kérdezőket ezúton is! :)

Másrészről a Fitneszanyu, mint edző –vagyis én- is fordulóponthoz értem :) Ugyanis félév babázás után visszatérek az edző terembe óratartóként – igaz, egyelőre csak ideiglenesen, helyettesítőként. Február 11-től március 4-ig a Corner Fitnessben hétfő-szerda-péntek reggel tartom a következő órákat 7.00-8.00-ig:

 

Alakformáló óra: az alakformáló aerobik egy erősítő jellegű óra, mely az összes izomcsoportot megdolgoztatja (mell, hát, váll, kar, láb, has) Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a kritikus női zónákra, mint a has, popsi, comb. Különböző eszközöket használunk az órán pl. kézisúlyt, gumikötelet, labdát, és persze a saját testsúlyunkat. Átmozgató jellege miatt szoptatós kismamák is nyugodtan jöhetnek!

Dance-step óra: a step-aerobik egy kardió edzés, mely a step lépcsőn történő koreográfiára épül. A dance-step egy kicsit táncosabb formája a step óráknak (kevesebb szökkenés – több cha-cha és forgás :)). A koreográfiát fokozatosan tanuljuk meg, mindenki által lekövethető! Mivel magas pulzus számmal dolgozunk az órán, szoptatós kismamáknak nem ajánlott – mindenki mást várok szeretettel!

 

Ha tehát valaki személyesen szeretne velem találkozni, kipróbálni ezeket az órákat (egy igényes, de nem drága teremben), illetve személyesen feltenni a kérdéseket – megtalál ezen az úton!!! Csekkoljátok az órarendet itt: www.cornerfitness.hu.

 

Várlak Benneteket szeretettel! :) Blanka

 

Fitneszanyu a Facebookon: https://www.facebook.com/hamoriblanka

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr516307890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása