Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Írjunk együtt bejegyzést!

2013. március 03. - Blanka Hámori

Kedves Olvasóim, kedves Anyukák!

A segítségeteket szeretném kérni! Sokan kérdezik, főleg várandós és pici babás anyukák, hogy konkrétan milyen foglalkozásokat ajánlok nekik?! Én magam is ismerek olyan oktatókat, akik terhes-tornát vagy baba-mama tornát tartanak – azonban úgy döntöttem, megkérdezlek Titeket: mit ajánlotok? Ha jártál olyan foglalkozásra, ahol mint anyuka, várandós anyuka, vagy babával edzhettél, jól érezted magad, ahol hiteles és jó oktatóval találkoztál, ahol elégedett voltál a környezettel – kérlek írd meg a fitneszanyu@gmail.com-ra! Ha Te magad vagy olyan oktató, aki ilyen órákat tart, akkor is várom a leveledet! Ha ismersz olyan oktatót, aki ilyen órákat tart, ajánld neki a bejegyzést, hogy tudjon írni!
3 héten át fogom gyűjteni az ötleteket, hogy aztán (az illető oktató engedélyével) az olvasók elé tárjam a legjobb lehetőségeket! Mivel a Fitneszanyu Blogot rengeteg anyuka olvassa, kérlek, vedd komolyan a küldetést, és csak olyan helyet ajánlj, ahova Te magad is valóban szívesen visszatérsz, visszatérnél!

Az ajánlásnak a következőket kell tartalmaznia:

Óratípus:

Helyszín (cím, terem, klub neve):

Oktató neve:

Időpontok:

Az óratípus rövid bemutatása (kiknek ajánlod, mit szoktatok csinálni, milyen a légkör, stb.):

Mivel mindenképp ki fogom kérni az oktató engedélyét, hogy bemutathassam a blogban a tevékenységét, jó lenne, ha már előre megkérdeznétek őt, hogy ajánlhatjátok-e, vagy megírnátok az elérhetőségét! Valószínűleg örülni fog neki, de azért ne sértsünk meg személyiségi jogokat. :)

Ha tehát szívesen segítesz más anyukáknak egy tanáccsal, vagy a kedvenc oktatódnak egy kis reklámmal – vagy egyszerűen csak szereted kifejteni a véleményed, írj a fitneszanyu@gmail.com-ra! Ne feledd, hogy azok az olvasóim, akik e-mail címe benne van a rendszerben, automatikusan részt vesznek a Fitneszanyu-sorsolásokon! Most például ingyen személyi edzést lehet nyerni, úgyhogy érdemes írni nekem! :) Részletek a Facebookon: facebook.com/Fitneszanyu

Szép vasárnapot Nektek, és várlak benneteket a jövő héten 3 érdekesebbnél érdekesebb témával! :) Üdv, Blanka

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr8416307912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása