Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

nőnapi-eltűNŐdő

2013. március 08. - Blanka Hámori

Eltűnődtél már azon, hogy az összes blog arról szól, hogy légy valamilyenebb?! Ügyesebb otthon-szépítő, divatosabb nő, tudatosabb gondolkodó, vagy fittebb anyuka? ;) Tulajdonképpen ezzel semmi gond, hiszen a cél mindig a fejlődés, tanulás – mondhatnánk. Én akkor is indítványozom: használjuk ki a napot, mely elvileg Rólunk szól, és egyszerűen csak legyünk!

A nőnap helyett, mikor csinosnak kell lenned, és virágot és bókokat kell kapnod, legyen ez csak egy eltűdő-nap. Próbáld félretenni mindazt, ami motivál, ami a cél, ami az álmod. Egy pillanatra olvadj fel abban az érzésben, hogy csak úgy vagy. Olyan, amilyen. Most, ma, ebben a percben, amikor a bejegyzést olvasod. Ha azért követed a Fitneszanyu Blogot, mert fittebb és karcsúbb akarsz lenni – rendben van, és ígérem, hogy nagyon hasznos kis írásokkal jövök még a héten! Azonban mindezt most tedd fel egy képzeletbeli polcra, és végezd el a lent látható gyakorlatot! Jó szórakozást, és nagyon szép nőnapot kívánok Nektek! :)
Üdv, Blanka

 

A legtöbb önsegítő könyv azt tanácsolja önbizalom-növelő gyakorlatként, hogy gyűjtsd össze a pozitív tulajdonságaidat. Ez azonban nem olyan könnyű – főként azoknak, akik pontosan azért olvasnak ilyen könyveket, mert fogalmuk sincsen, mit szerethetnének önmagukban! Nekik ajánlom a következő feladatot!

 

Első feladat: fogj egy lapot, és írj össze 5 dolgot, amiket meg tudsz csinálni! Ilyen lehet pl. a főzés, a rajzolás, a stílusos öltözködés, egy bizonyos szakma, jó vezetés… CÉL: rájönni, hogy többet tudsz, mint gondolnád.
-

-

-

-

-

Második feladat: írj össze 5 olyan dolgot, melyeket mások szeretnek Benned! Gondold át azokat a bókokat és véleményeket, amiket valaha kaptál, akár egy pasitól, akár az anyukádtól, akár a kollégádtól, akár egy eladótól a boltban! CÉL: elhinni, hogy mások éppen Rád irigykednek.

-

-

-

-

-

Harmadik feladat: szedd össze, mik azok a képességeid, amiknek már valaha hasznát vetted! Pl. nyelvérzék, magyarázó készség, humor… CÉL: felfedezni, hogy mennyi ajándékot kaptál az élettől.

-

-

-

-

-

Negyedik feladat: írj 5 dolgot, melyet nagyon akartál, és el is értél! Lehet olyan, ami sok munkával járt, de egészen apró dolgok is! Pl. nyelvvizsga, szakma kitanulása, eltalálni egy adott címre, elkészíteni egy családi vacsorát... CÉL: elfogadni, hogy képes vagy sikert elérni.

-

-

-

-

-

Ötödik feladat: gyűjtsd össze, mik azok a dolgok, amiket igazán szeretsz csinálni! Amiben feloldódsz, kiteljesedsz, pl. egy hobby, vagy munka, egy adott tevékenység, vagy adott ember társasága! CÉL: átlátni, milyen programokat tervezz mára! :)

-

-

-

-

-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr7416307914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása