Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

AJÁNLÓ - Csoportos foglalkozások kismamáknak és anyukáknak

2013. április 06. - Blanka Hámori

Köszönöm a sok ajánlást, melyet elküldtetek nekem, Kedves anyukák! A rengeteg ajánlásból kénytelen voltam kiválasztani azt a hármat, mely valamiért kiemelkedett a szokásos terhes- és babás órák közül: vagy az oktató szakértelme, vagy a szolgáltatás különlegessége miatt. Ha garantáltan jó kezekben szeretnél lenni a terhesség során, vagy a babáddal – olvasd el a bejegyzést, és válassz! :)

 

I. ÓBUDAI KLUB AKTÍV MAMIKNAK

Amiért felfigyeltünk rá: a Kanga-torna (hordozós torna) miatt Aki figyel Rád: Szmrecsányi Zsuzsi
Ízelítő: A kanga-torna, vagyis hordozós torna egy igazán különleges szolgáltatás, hiszen ez az ideális óratípus azoknak az anyukáknak, akiknek különösen kötődő a babájuk. A baba ezen az órán súlyként funkcionál, így növelve fokozatosan-folyamatosan az edzésterhelést – így a babádnak köszönhetően biztosítva van a fejlődésed! Az első alkalom INGYENES!
Szolgáltatások: várandós torna, klasszikus baba-mama torna, Kanga torna, mondókás torna a nagyobbacskákkal.
Ahol részleteket találsz: www.aktivmami.nanoweb.hu

 

 

II. EGÉSZSÉGSTÚDIÓ KŐBÁNYÁN KISMAMÁKNAK, ANYUKÁKNAK

Amiért felfigyeltünk rá: a kismamákra specializálódott masszázs technika miatt
Aki figyel Rád: Szabadi Edit
Ízelítő: a KoroKan kismama masszázs kimondottan várandós kismamáknak készült, hiszen véletlenül sem okoz az izmokban tejsavas izomlázat (mely árt a magzatnak). Az izmokban egy általános tonizáció jön létre, mely javítja a vér- és nyirokkeringést. Relaxációs hatása segít megszüntetni a terhességi hát- és derék fájdalmakat, ill. kiemelten kezeli a comb széttáró izmait és a csípő ízületet – ezzel segítve a kismamát a szülésre való felkészülésben. Egyéb hatásai: enyhíti a székrekedést, a haspuffadást, az ödémásodást
Szolgáltatások: kismama masszázs, kismama jóga, babás jóga: kisbabás jóga (6-8 hónapos korig) / nagybabás jóga (8 h – 2 éves korig ). Nemcsak anyukáknak: KoroKan masszázs, gerincnyújtó pad, gyógymasszázs, svédmasszázs.
Ahol részleteket találsz: www.editmasszazs.hu

 

 

III. ZUGLÓI SZAKÉRTELEM A FOGANTATÁSTÓL A BABA-MAMA KLUBIG

Amiért felfigyeltünk rá: mert az oktató gyakorlott dúla és edző is. Aki figyel Rád: Hovorka Tünde (Bagoly)
Ízelítő: Bagoly már a terhesség elejétől segíti a kismamákat. Dúlaként szülésfelkészítést, szülés kísérést vállal, valamit csoportos kismama tornáin olyan gyakorlatokat végezhetünk, mely az állóképességet fejlesztik, és megmozgatják a különösen igénybe vett (medence, hát, gát) izmokat. Ezzel nemcsak a kismamák közérzete javul, de a szülésre is felkészülnek testileg-lelkileg. A szülés után a dúla segíthet személyreszabottan a szülés-élmény feldolgozásában – a baba-mama tornán pedig más anyukákkal, és babánkkal együtt tornázhatunk. Ezeken az órákon az összes izomcsoport erősítésére sor kerül, hogy visszanyerjük korábbi alakunkat, javítsuk a közérzetünket.
Szolgáltatások: várandós torna, baba-mama, dúlával: szülésfelkészítés, szüléskísérés, szülés élmény feldolgozás. Ahol részleteket találsz: www.dulavagyok.hu, www.cornerfitness.hu

 

Tetszett a bejegyzés? Kipróbálnád valamelyik foglalkozást, vagy éppen Te is ajánlanál más anyukáknak olyan programot / órát, amivel Te már fittebb lettél? Írj a fitneszanyu@gmail.com-ra, vagy keress a facebookon: www.facebook.com/Fitneszanyu !

Hétfőn friss bejegyzéssel jövök, amiben arról lesz szó: kis vagy nagy súlyzóval érdemesebb-e alakot formálni, és egyáltalán mit jelent a kicsi és a nagy súly. :) Üdv, Blanka

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr8416307934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása