Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Ti küldtétek! - BARÁTH VIKTÓRIA

2013. november 21. - Blanka Hámori

ÚJ ROVAT A BLOGBAN!! :) A "Ti küldtétek" című új rovatban Ti, az olvasók szerepelhettek! Ezúttal főszereplőnk: Baráth Viktória

Ezúttal egy gyönyörű fitt kismamát mutatok be nektek, azt a fajtát, akiről a "csinos" és "sugárzó" szavak jutnak az eszünkbe. Baráth Viktória még októberben küldte el bemutatkozóját a blogba. Akkor a terhesség utolsó perceiben járt, tehát azóta már anyuka lett, amihez ezúton is GRATULÁLUNK! : ) Viki korábban is rendszeresen tornázott, így a terhesség alatt nem okozott gondot a mozgás! A 34. hétig rendszeresen úszott, a 37. hetedik hét végén pedig a városligeti távgyalogláson is részt vett.  A 9 hónapban is még mindennap 50 percet tornázott Rubint Réka DVD-jére, amiben alsó és felső testre is dolgozott.

bv1.jpg

Vikinek egyébként már van egy 8 éves kislánya: az ő születésekor a kitolásnál gondot okozott a gyenge hasizom, és Viki akkor határozta el, hogy a következő szülésre erős hassal fog bemenni! : ) Az első szülés után egyébként már 7-8 héttel újra élete része volt a mozgás, és ez a szoptatásban semmilyen hátrányt nem jelentett!

Viki a mostani terhessége alatt teljesen jól volt: fitt és csinos, mint ahogy a képeken is látszik! Állítja: "A szervezet  szerintem jelzi, hogy mi az amit kismamaként is bátran megtehetünk, pl nekem a futás a kezdetektől nem esett jól, így azzal (bár kedvenc hobbijaim egyike) a terhesség alatt felhagytam. Egyebekben pedig mindent megeszek amit megkívánok, szerintem e téren is bátran követhetőek testünk jelzései. Sokan riogattak azzal, hogy a sok torna koraszülést idéz elő, de ahogyan a tapasztalatok mutatják éppen az ellenkezőleg." Kislánya egyébként szeret vele tornázni, úszni járni : ))

Gratulálunk neki fittségéhez, igényességéhez, és sok boldogságot kívánunk neki az új és régi családtagokkal! :) Köszönjük a motivációt, és várjuk a további beszámolót/képeket!

Te is fitt anyuka vagy kismama vagy/lettél? Esetleg ismersz ilyet? Várjuk a sztorikat, élményeket, képeket a blogon keresztül vagy e-mailben: fitneszanyu@gmail.com Mutasd meg magad, és motiválj másokat is! : ) Jelige, tárgy: "ti küldtétek rovat"

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr8516308050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása