Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Nagy Megújuló Program - online tanfolyam!

2013. december 27. - Blanka Hámori

A Nagy Megújuló Program 2014 online tanfolyam lépésről lépésre segít Neked a nagy fogyásban, a káprázatos megújulásban 2014 januárjától! : )

Happy-New-Year-2014-6

A tanfolyamról:

A tanfolyam egy 18 részes e-mail sorozat, amit heti 1x, vasárnap délutánonként kapsz meg. Az e-mailben a következő hétre vonatkozó utasítások vannak: heti edzésszám és edzésterv, étrend-koncepció, szépség-tippek, stb.

 

Neked való ha:

- az újévi fogadalmadban szerepel a „fogyás” szó

- tavaly is szerepelt, de nem jártál sikerrel : )

- úgy érzed: egyedül nem vagy elég kitartó a diétában

- nem tudod pontosan mit, hányszor, hogyan eddz

- 2014-ben végre IGAZI ÉS KÁPRÁZATOS MEGÚJULÁSRA VÁGYSZ!

 

Jelentkezés:

Küldd a „TANFOLYAM” szót a fitneszanyu@gmail.com címre!

Jelentkezés határideje: január 5.

Jelentkezés díja: ingyenes (az első 20 jelentkezőnek jár!)

 

FIGYELEM!!! A tanfolyamra csak egészségügyi problémáktól mentes, nem várandós és nem szoptató édesanyák jelentkezését várom! Mivel az egészségi állapototokat ellenőrizni nem tudom, a jelentkezés elküldésével tudomásul veszed, hogy a tanfolyam alatt fellépő egészségügyi problémákért felelősséget nem vállalok.

 

Hámori Blanka, fitneszedző, a tanfolyam vezetője:

„A Nagy Megújuló Program 60 oldalas kiadványa tavaly ilyenkor jelent meg. Most azért rukkoltunk ki egy online-tanfolyam verzióval, hogy még több emberhez eljusson a módszer, és pótoljuk a kiadvány hiányosságait:

egyrészt hogy ezúttal 18 hétig tart a nagy átváltozás (a kiadványban 6 hétig), ezzel alaposabban elsajátítják a "tananyagot", időt adnak maguknak a változásra, így garantálják a sikert

másrészt, hogy a tanfolyam interaktív: a "diákok" e-mailben kérdezhetnek, visszajelezhetnek (míg a kiadvány magára hagyja az olvasót).

Szeretettel várok minden megújulni vágyó anyukát, hölgyet a Fitneszanyu Blog virtuális osztálytermében, a Nagy Megújuló Program tanfolyamán, január 6-tól!! : )”

én

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr6916308074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása