Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

VÉGRE!! Az új nő-ideál: a fitt :)

2014. január 23. - Blanka Hámori

Amikor elindult, a Dove "valódi nős" kampánya sokaknál kiverte a biztosítékot. Az egészség-tudatos emberek arra gondoltak: most ez komoly?! Az egyik egészségtelen test helyett most egy másikat kiáltunk ki trendinek, követendőnek?! Hiszen az ugye mindenki számára világos a 15-20 kiló felesleggel rendelkező túlsúlyos test épp annyi rizikóval jár, mint a korábbi ideál, a nulla-testzsír százalékos csontsovány szupermodell-test.

DE ÚGY LÁTSZIK MÉGSEM!!

Legalábbis reméljük, hogy az American Eagle márka új tavaszi kampánya végre áttörést hoz a Milyen az ideális női test?! kérdéskörbe. És ezzel valahogyan jó útra tereli a női elképzeléseket, törekvéseket. A videón szereplő nők nem fitness modellek, de látszik, hogy fittek, egészségesek, és valóban törődnek a testükkel! Nézd meg te is:

VIDEÓ - katt ide

videó

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr4016308118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása