Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

A Ló éve

2014. február 04. - Blanka Hámori

A kínai asztrológia szerint is új év kezdődött:  a Ló éve. Amilyen tüzes és eleven állat a ló,  olyan lesz az idei év is: szenvedélyes, tettre kész, lelkes. Jó hír ez a fitnesz világában, hiszen mi igazán szeretünk cselekedni, változtatni fejlődni! A kínai asztrológia szerint a Ló évében nagy változásokra számíthatunk az élet olyan területein, melyeken hosszú ideje a halogatás, türelem a jellemző. Most azonban olyan energiák szabadulnak fel, melyek nem engednek tovább sodródni a sekélyes vagy negatív érzelmekkel járó helyzetek felé! Végre felismerjük, hogy mely dolgok váltak már tarthatatlanná, és eddig nem ismert energiákat fedezünk fel magunkban, mely cselekvésre, valódi harcra sarkall! Idén vége a punnyadásnak, az önmagunk alázásának!

Évek óta próbálsz élet módot váltani?

Már a "mozgás" szó hallatán is lelkiismeret furdalást érzel, mert eddig kispóroltad az életedből? 

Eljutottál arra a pontra, hogy "képtelen vagy változtatni" - hisz már annyiszor próbáltad és nem sikerült?

Használd ki ezt a különleges időszakot, mikor a külső és belső energiák is a kezedre játszanak, a jól-lét felé taszigálnak! Kívánok Nektek (újra és még lelkesebben) nagyon boldog újévet! : ) Üdv, Blanka

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr3716308132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása