Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Nagy Megújuló Program 2015 - JELENTKEZZ!

2014. december 02. - Blanka Hámori

logo_nagy

 

Szeretnéd, hogy különleges legyen a 2015 év? Szeretnél ragyogó formába lendülni végre? Évek óta halasztgatod a változást, a megújulást? Akkor ezt a programot Neked találtuk ki! : ) A Nagy Megújuló Program egy 42 napos átalakító program, melyben részletes útmutatás és profikból álló csapat segíti a Nyertest, hogy káprázatos legyen a változás!

Miről is szól a Program?

A kisorsolt Nyertest 6 héten át, heti többszöri találkozóval, folyamatos konzultációval, személyre edzéstervvel és étrenddel kísérjük a célja felé. Heti 3 edzéssel (megegyezés szerint együtt vagy egyedül végezve) és az étrend betartásával már nagyon látványos változás érhető el a 42 nap alatt! A program ideje alatt a Nagy Megújuló Program c. kiadvány , mint egy napló segít napról-napra, lépésről-lépésre az utadon

A 3 alkalmas zsírbontó testkezelés bérlet szintén jár a Nyertesnek, mely alkalmanként akár -1 cm fogyást eredményezhet – így a fogyás még látványosabb lesz! A kezelést a kritikus zónákon (has, comb, fenék) ajánlott elvégezni, hogy a legmakacsabb zsírszövtnek is búcsút intsünk...

A Program utolsó hetében lehetőséged van egy profi fotósorozattal megörökíteni a csúcs formád: a Picur Fotó Stúdió felajánlott egy ingyenes fotózást, melyhez jár a profi smink (Egyed Edina kozmetikus) és a gyönyörű körmök (Dorogi Barbara műkörmös)! Az biztos, hogy ez a képsorozat egy életre szóló emlék lesz! : )

A Nyertesé még egy Fitneszanyu-kuponfüzet, mely 25-50% kedvezményeket tartalmaz a további szolgáltatásokra: fitness bérletek, dietetika, műköröm, fodrász, kozmetika, zsírbontó kezelések, hyaluronos arckezelés, masszázs. Ezeket a kuponoat 2015-ben bármikor felhasználhatod, így biztosítva, hogy hosszútávon is megtartsd az elért csúcs-formát!

 

Jelentkezés módja

Küldj rövid bemutatkozót a fitneszanyu@gmail.com címre, teljes alakos képpel, melyen az arc látható! A jelentkezők emailt kapnak a további teendőkről, és részvétel feltételeiről!

Jelentkezési határidő: 2014. dec. 24.

 

Egyéb nyeremények

  1. A további nyertesek: az összes jelentkező között a nyertesen kívül kisorsolunk továbbá
    - 5 db Nagy Megújuló Program kiadványt
    - egy 5 alkalmas személyi edzés bérletet
    - egy személyre szabott trendet dietetikustól
    - egy hyaluronsavas, fiatalító arckezelés
    - 5 db kuponfüzetet
  2. A Facebook-nyertes: keresd a facebok-oldalunkon a lila-fehér játékleírást, lájkold és oszd meg! A megosztók közt kisorsolunk még egy szerencsés nyertest, aki a fenti nyeremények közül kiválaszthat egyet! Egy kiadványt, egy 5 alkalmas személyi edzés bérletet, egy személyre szabott trendet dietetikustól, egy BYAS hyaluronsavas arckezelést, vagy egy kuponfüzetet.
Akinek már sikerült: a NMP 2013 nyerteséről, Zsuzsiról, és az ő nagy átalakulásáról itt  olvashatsz!

 

Ismerd meg a nyereményeket részletesen és kövesd az aktuális infókat a Programról a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr816308312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása