Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Vibrotréning - kamu vagy hatásos?

2015. február 28. - Blanka Hámori

Magyarországon a vibrotréninget már akkor elkezdték lejáratni, mikor megjelent. Alapvetően egy jó edzésről van szó, de erről sajnos fogalmuk sem volt a szoli-tulajdonosoknak és egyéb vállalkozóknak, akik szerették volna kiírni az üzletük ajtajára, hogy "GYORS FOGYÁS IZZADÁS NÉLKÜL!" némi bevétel reményében. Ők ugye vettek egy gépet, ami állt a sarokban, és néha ráállt egy túlsúlyos nő párszáz forintért - nem kell edzőt fizetni, nem vesz el munka időt. Sok szalonba bekerültek így ezek a gépek. Sajnos ezek azok, akik miatt azt hitted, hogy utcai ruhában, napi 10 perc állással sikerül 10-20 kiló felesleget - és mikor rájöttél, hogy ez átverés, akkor rásütötted a vibrotréningre, mint módszerrel, hogy kamu...

intensifit

A vibrotréning izgalmas téma, a teljes cikket, pro és kontra érveimet, ill. egy mini vibro-edzéstervet találsz ide kattintva! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5916308340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása