Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Pozitív energiákkal az alakformálásért!

2015. május 25. - Blanka Hámori

Vanda személyi edzésre járt hozzám egy ideig. Korábban is ismertem, és azóta is tartjuk a kapcsolatot, így tudtam: mióta világ a világ Vanda fogyózik. Magas is volt és nagydarab, nem kövér, de volt rajta felesleg. Éveken át hallgattam, hogy most így fogyózik, most azt a módszert próbálja ki, most ez a termék, most az az edző… Mondanom se kell, semmit nem fogyott.

Múltkor szembe jött velem az utcán, és nem hittem a szememnek: hibátlan alak, mosolygó arc, ragyogó nő. Elképesztően nézett ki! Természetesen azonnal beszélgetni kezdtünk, és találd ki, mi történt vele…

FB_20141130_18_11_00_Saved_Picture

 

  • Sikerült a nyelvvizsgája (amivel ezer éve szenvedett, húzta-halasztotta…)
  • Talált egy jó munkahelyet, ahol jól érzi magát
  • Talált egy olyan Férfit, akivel tökéletes összhangban, szeretetben élnek
Milyen gyakori!

Ahogy feloldósnak a görcsök (lehetőleg több, jelentősebb görcs), azonnal beindul a fogyás (vagy szépül az arcbőr, erősödik a köröm, nincs alvás probléma stb. – szóval a fizikai valóban megnyilvánul az Erő, az Egész-ség…)

Ennek különböző okai vannak (az én nézetem és tapasztalataim szerint) :

  1. Konkrét érzelmi evés csökken Maga a tett (unatkozom és eszem, bánatos vagyok és eszem) oka fogyottá válik, vagy egyszerűen többé nincs idő rá! Mínusz kalóriák.
  2. Megszűnnek a gócpontok – szabad áramlás
    A lelkiismeret-furdalás, a szégyen vagy más súlyosan negatív érzelmek olyan blokkokat hoznak létre bennünk, melyek akadályozzák az energiák szabadon áramlását. Ha ez helyre áll, beköszönt az EGÉSZ-SÉG. : )
  3. Gondolataink hatással vannak az ételre!
    Ugye hallottál azokról a kísérletekről, melyben a szobanövény elhervad a folyamatos negatív ingerekre, a pozitívakra viszont kivirágzik? Az ételeink többsége növényi eredetű, ne feledd. A gondolataid és érzelmeink pedig óriási erővel: a közelen élő rendszerek könnyedén ráhangolódnak! Ha eleve „uristen-hány-kalória-ez” hozzáállással állsz neki egy étkezésnek, akkor a hízás elkerülhetetlen.
imagesU77ETLBE

Próbálj pozitívan, nyugodtan és ésszerű adagokkal étkezni. Mondj előtte el egy „köszönömöt” vagy áldást, hogy az étel pozitívan hasson a szervezetedre! Felejtsd el a rettegést és lelkiismeret furdalást! Ez a hozzáállás sokkal többet ad a Testednek, mint bármely diéta vagy étrend kiegészítő!

Jó szépülést kívánok, Blanka : )

————————————————————

Elakadtál az edzésprogramodban vagy diétádban? Gyere el INGYENES állapot felmérésünkre, beszéljük át, hogyan tovább! Tovább a termünk oldalára.

Személyes blogomban többet olvashatsz a nőiesség, anyaság-karrier kérdésekről, motivációkról – tovább a bloghoz.

Olyan munkára vágysz, melyet végezhetsz otthon vagy csapatban, teljes vagy rész munkaidőben, akár GYES mellett?  Várunk a csapatunkba – tovább az ajánlathoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr3916308356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása