Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Ha végre itt a nyár... még többet edzünk :)

2015. május 27. - Blanka Hámori

Itt a nyár. Ha a még tanulsz, több időd lesz edzeni. Ha anyuka vagy, akkor kevesebb. Kivéve ha GYES-en lévő anyuka vagy egyetlen babával, mert akkor irány a baba-kocsis gyaloglás.

Szóval: nem tudom, jó-e NEKED, hogy itt a nyár, nem tudom, milyen változásokat hoz az időbeosztást és életvitelt tekintve, de...

... de az biztos, hogy nyáron hosszabb a nappal, vagyis több az idő, és több a lehetőség edzeni : ) Máris mutatom, miért:

1. Kora reggeli jóga a madarakkal

Jóga a teraszon,míg a többiek alszanak. Vagy futás, biciklizés, súlyzók... Mindegy. A lényeg, hogy télen 6-kor alig akartad kinyitni a szemed - most viszont a napfény és jóidő kiugraszt az ágyból : )

Rise-and-Shine

2. Friss levegő, szellő, szabad tér

Remélhetőleg a város olyan szegletében élsz, hogy valami zöldterület van a közeledben. Legalább hétvégére. Ugye, hogy sokkal izgibb a szabadban tekerni vagy túrázni, mint a gépeken a teremben, a másik fenekét nézve? ; )

3. Ha mégis terem akkor változatosság

Ha mégis terembe vetődnél, azt tapasztalhatod, hogy az unalmas oktató-gárda itt-ott helyettesítéssel van feldobva, hisz tudod, az aerobik edzők is emberek és néhanapján ők is nyaralnak... : P Így új arcokat / gyakorlatokat / óratípusokat / nézeteket / poénokat ismerhetsz meg ezen a a nyáron...

MEDITATION

4. Esti futás, flow

A nyári esti futások, egyedül, tücsök-hegedűvel, a Balaton  parton, míg apáék valahol fagyit nyalnak, vagy csillagokat néznek... Ugye, anyaként milyen ritkán van időd magadra és a gondolataidra? Minden mindig Róluk szól... Igaz, most hogy végre van időd magadon gondolkodni... most is rájuk gondolsz. : )

Jó edzést nyáron is, mint mindig :) Blanka

-----------------------------------------------------------

Elakadtál az edzésprogramodban vagy diétádban? Gyere el INGYENES állapot felmérésünkre, beszéljük át, hogyan tovább! Tovább a termünk oldalára.

Személyes blogomban többet olvashatsz a nőiesség, anyaság-karrier kérdésekről, motivációkról – tovább a bloghoz.

Olyan munkára vágysz, melyet végezhetsz otthon vagy csapatban, teljes vagy rész munkaidőben, akár GYES mellett?  Várunk a csapatunkba – tovább az ajánlathoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5916308358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása