Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Most megújulok! - 3. hét

2015. június 28. - Blanka Hámori

Nos, a héten megtörtént: sok stressz, még több munka, családi csetepaté... Bevallom, szinte egyáltalán nem figyeltem az étkezésre (egyik este még a shake-m is elfelejtettem meginni...) Az edzéseim ezúttal csupán: 1 aerobik, és 1 súlyzós edzés volt.

teljestest-hátul-168x300.jpg Azért 2 mozgás megvolt a héten, jeee :)


Egyszóval, elért a szokásos forgatókönyv, amit szerintem sokan ismerünk: elcsúszott a fókusz, másfelé irányult az energia, elmaradt az edzés, becsúszott 1-2 "bánat-vacsi" is.

DE...

...az izgalmas mégis az, hogy a formálódás nem állt meg. :) Kilóban ugyan ezúttal stagnálok, de a testzsír-százalékom csökkent 0,2%-ot, az izomszázalék pedig nőtt 0,2%-ot. A derék, csípő és comb centiben nem változott, de mégis úgy érzem (és látom) hogy van formálódás. (Amúgy hírlevélben kiküldöm a konkrét adataimat, súly, centi stb...)

Régi igazság, hogy a változás mértékét nem a mérleg és a szabócenti mutatja, hanem a tükör! :) Ezúttal ki is teszem a bikinis képet, hogy bizonyítsam a formálódás nem mindig "mérhető" (bár természetesen remélem, hogy a maradék 3,5 kg pluszom azért néhány héten belül könnyes búcsút vesz... :))

hátulról-1-2-3-300x300.jpg 1., 2. és 3. hét


 

Szóval, tanulság a héten: ha össze is csapnak fejünk fölött a hullámok, akkor is tartsunk egy minimális szintet edzésben-kajában, hiszen a stagnálás nem probléma... csak a feladás! ;)

Egyébként a megújulás nem állt meg, hiszen újravágattam a hajam:

haj-300x300.jpg Rövidebb :)


A héten tehát ennyi, drukkoljatok, hogy a jövő hetem sikeresebb legyen. :P Amúgy tudjátok: a Program bárki számára elérhető! Alakuljunk együtt, nem a bikiniszezonra, hanem: MAGUNKÉRT.

Blanka

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr6216308380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása