Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Laura megújulása - 5. hét (nyaralós)

2015. augusztus 27. - Blanka Hámori

Sziasztok! A megújulásom 5. hetét szomorú eredménnyel, és kicsit későn zártuk: formában nincs számottevő változás, centiben semmi, de testzsírban és kilóban picit vissza felé is haladtam... :( Már majdnem kétségbe estem, de akkor Blanka megnyugtatott: elmondta, hogy a nyaralás alatt nem cél a fogyás (na, jó ezt előtte is elmondta, csak reménykedtem...) és már az is szuper, hogy tartottam a formám!

Azért a rend kedvéért, jöjjön a táblázat és a kép... :)

Íme az eddigi eredmények, 5 héttel ezelőtthöz képest:

-3,2 kg; testzsír: -2,3%; izom: +1,3%, derék: -8 cm, csípő: -5 cm, comb: -3 cm

tábl5.jpg 5. hét


 

És a kép, bár a forma a múltkori képhez képest nem változott:

5hétkép.jpg 5. hét


 

Az étkezésről: igyekeztem a BYAS termékeket beiktatni, de az estébe nyúló séták és strandolás miatt ez nem mindig sikerült. (Az algámat sem ettem :(  ) Bevallom, hogy néha lecsúszott egy fánk, vagy fagyi, de alapvetően nem voltak zabálások, éjszakai dorbézolás meg pláne nem...

miketten.jpg Blanka & Laura


Az edzések nem nyújtották ugyanazt a terhelést, mint otthon, de Blanka kitalált egy 20-25 perces jó kis "nyaralós-rapid-edzést" ami azért átmozgatott, lefárasztott, elégedettséggel töltött el, összesen 3x a közel 1,5 hét alatt.

Akkor hát a hetet mégsem eredménytelenül zártuk!!! :) Az edzések most, hogy kedden hazatértem folytatódnak, és aztán jön a 6. hét (az utolsó) és nagyon izgulok!! :)

Laura

4hét

Blanka megjegyzése: Laura nem fogyott ugyan az elmúlt héten, de ez egyáltalán nem kétségbeejtő, hiszen a nyaralás alatt nem cél a fogyás. Erről a fitness "20-80" elve, vagyis hogy 80% munkához, 20% pihenő jár (éve szinten, heti szinten.) A pihenés tehát ugyanúgy a változás fontos része, mint maga az edzés és diéta. Arra biztatnék mindenkit, aki még nyaralás előtt/közben van, hogy ezt az időszakot töltse pihenéssel, és csupán akkor mozogjon, ha azt kifejezetten igényli (ahogy Laura is igényelte) Reméljük, már ott tartotok ti is a mozgás szeretetben! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr1516308422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása