Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

A szálkásítás mítosza

2015. október 30. - Blanka Hámori

Olyan, hogy kifejezetten "szálkás izomzatot" csinálsz, olyan nincs. Az izomzatot tudjuk fejleszteni (=keresztmetszetét növelni) és utána le tudjuk róla pucolni a zsírt. Ennyi van. Az hogy milyen lesz a végeredmény, az sok mindentől függ. Ha nagyon szépen fejlődsz izomban, akkor a forma, a sziluett mindenképpen változik, és a testzsír mindenképpen fog csökkenni. Azonban hogy menyire marad "fedett" vagy mennyire lesz "lepucolt" az az izomzat, az már leginkább az étkezéstől függ. Bizony, van benne valami, hogy az étrend 70%, az edzés 30%-ot ad az eredmény szempontjából. Az alapforma teát megvan és mondjuk, hogy szuperül le is pucoltuk a zsírt. Mondjuk, hogy fantasztikus a forma. Azonban még ekkor is számít, hogy milyen a genetikád, vagyis milyen az izmok formája!

Lehet, hogy kinéztél egy lányt, akinek gyönyörűen vannak elhelyezkedve a kockái, de egyáltalán nem biztos, hogy a te hasizmod is pont ugyanolyan kinézetű lesz/lenne zsír nélkül, jól megedzve. (Egyébként a színpadon álló fitness versenyzőknek is az utolsó pillanatban még kicsit gyúrják -szószerint meggyurmázzák, behelyezgetik- az izmait, hogy minél "ideálisabb" legyen. Vagyis az ő izmaik is formában különböznek.)

Olvasd el a teljes cikket itt: Szálkásító edzés NINCS / megujulunk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr7716308438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása