Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Timi naplója: Életmódváltás babával (3. rész)

2017. február 10. - Blanka Hámori

Timi, a 31 éves anyuka az 1 éves Bendi mellett kezdett bele a "nagy megújulásba" - mivel fitball oktatóként is dolgozik, az edzésekkel és a folyamatokkal tisztában van: de hogyan oldja meg a gyakorlatban a fitt életvitelt, egyedül nevelve egy apróságot?! Az eddigi eredmények és beszámolói szerint: ügyesen és kreatívan. :) Lássuk a naplója 3. részét:

3.rész-454x600.jpg Eddig 2 kiló ment, és jó néhány centi (az elmúlt 2 hét alatt)


Súly: 83 kg (eddig: -2 kiló) Kar: 33 cm (eddig változatlan) Derék: 84 cm (eddig: -2 cm) Csípő: 116 cm (eddig: -4 cm) Comb: 71 cm (eddig: -2 cm) Vádli: 44 cm (eddig: változatlan)

Az életmódváltás 3 hetében kicsit beszorultunk a szmogriadó miatt,viszont  kipihentük az elmúlt hét izgalmait :)
Az étrend tartásával nincs gond, ami viszont nehéz: az az ivás.... nem kívánom, nem vagyok szomjas, csak edzés alatt, után, így el is felejtem...

Edzés terén is kicsit más volt ez a hét, mert az Edzettkéimnek is közbe jött ez az,így csak egy csoportos fitball volt. A másik hármat egyedül csináltam végig,ami alkalmat adott új feladatok kipróbálására, kreatívkodásra, amit a jövő heti közös edzéseken be is vetek ;)

Egy edzésen Bendi, a kisfiam is velem volt :) Ennek is meg volt a maga szépsége, például:

  • figyelem fejlesztés, hisz a kis drága kedvenc elfoglaltsága az volt, hogy kösse ki a cipőm, amíg a lasztin pattogtam: legyen intenzív a fél perc, és a gyerkőcöt se lökjem el :)

 
  • Ugrálós feladatok közben elkerülni a felém érkező autókat, kis labdákat :)
  • Új súlyzó: 2 kg helyett 10 kg kacagó súly.
  • Plusz motiváió: hátizom feladatnál felnézve egy mosolygó kis pasi,aki ezt kukucs játéknak értelmezte :)
 

Szóval így picit más edzeni, mint anno egyedül, de nem kevésbé élvezetes! :) És edzések után szuper jutalom a finom BYAS shake-em ;)

Jövő héten három napra wellnesezni megyünk, már körvonalazódik a fejemben, hogy oldom meg az edzést, és az étkezést, a következő beszámolóban erről olvashattok. ;)

Ha szeretnél több információt Timi edzéstervéről, étrendjéről, írj a fitneszanyu@gmail.com címre, tárgy: “Érdeklődés – Timi” (Így Timi válaszol majd a feltett kérdéseidre!) vagy kattints át (alakuló) blogjára ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5716308496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása