Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Timi naplója: Életmódváltás babával (5. rész)

2017. február 25. - Blanka Hámori

Ennek a hétnek a szlogenje: "minden jó,ha a vége jó!" :)

Ez a hét csöppet kaotikusra sikeredett... Volt felesleges védőnői látogatás; kaptunk egy hírt, ami megalapozta az egész hét hangulatát nem túl pozitív irányba, sikerült kizárni magunkat a kocsiból úgy, hogy minden irat, kulcs, pelus, babaétel stb. bent maradt; volt szoknyában kapun átmászás; időpont ellenére hosszú hosszú várakozás az orvosnál, megfűszerezve azzal, hogy az én kedves, nyugodt kisfiamnak kezd kinyílni az akarata, és mintha egyik napról a másikra kicserélték volna, és az "új" Bendi igencsak próbára teszi a türelmem.... de ez a dolga :)

Így az edzések ezen a héten nem csak alakom formálására adtak lehetőséget, hanem a felesleges feszkó levezetésére is, és most jobban éreztem, mint valaha a mozgás adta pozitív energiákat! :)

1. edzés: A hetet ismét egy jó kis zónával kezdtem, Péntek Enikő hozta a tőle megszokott színvonalat, és hiába érzem edzés közben, hogy elég volt, már csak azért se leszek az, aki pihenőt tart :) jó, hogy nem nekem kell gondolkodni a feladatokon, csak követni az utasításokat, és 100%-ban magamra figyelni, persze azért kattog az agyam, hogy egy-egy feladatot hogy tudok áttenni a fitball óráimra :)

2. edzés: Anikóval ismét pörgős intervall edzéseket tudhatunk magunk mögött, kicsit feszegettem a határainkat,és a héten a has, derék, kar kapott nagyobb hangsúlyt.

A pénteket alig vártam! Na nem azért, mint régen, hogy másnap nincs munka, és sokáig lehet aludni, az a korszak ugyebár már lezárult :)

Anikónak hasonló korú kis fia van, mint Bendi, és megbeszéltük, hogy átjönnek játszani. Az eleje kicsit nehézkes volt, de kellemes pár órát töltöttünk együtt, és mindenki részéről egyértelmű volt, hogy lesz folytatás :) Délután a Szomszédnénit köszöntöttük, aki mindig nagy örömmel fogadja, ha "unokázhat" kicsit. Utána megérkezett a barátnőm, aki szintén szereti, ha fit-ballozunk, így a hetet egy bohóckodós, gyerekkacajos, de annál intenzívebb edzéssel zártunk ;) (3. edzés)

Minden jó,ha a vége jó :)

Jövő héttől beiktatok némi gyógytea fogyasztást, hogy serkentsem a méreganyagok távozását, illetve a blogomra felkerül egy teljes fit-ball feladatsor is ;)
Szép hetet Mindenkinek ;)

Íme az adataim, zárójelben: az egy héttel ezelőtthöz képest, illetve a kezdetek óta összes változás:

Comb: 68 cm (-2 cm, eddig összesen: -5 cm)
Csípő: 114 cm (-1 cm, eddig összesen: -6 cm)
Derék: 84 cm (változatlan, eddig összesen: -2 cm)
Kar: 32 cm (eddig: -1 cm)
Vádli: 43 cm (eddig: -1 cm)
Súly: 82 kg (-2 kg eddig)

Ha szeretnél több információt Timi edzéstervéről, étrendjéről, írj a fitneszanyu@gmail.com címre, tárgy: “Érdeklődés – Timi” (Így Timi válaszol majd a feltett kérdéseidre!) vagy kattints át (alakuló) blogjára ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr3016308502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása