Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

8 karácsonyi ajándék tipp - fitnesz témában

2018. december 11. - Blanka Hámori

Ezzel a bejegyzéssel szeretném segíteni azokat az apukákat, férjeket, barátokat, pasikat stb. akiknek nincs ötletük, milyen ajándékkal lepjék meg sportos párjukat a közelgő ünnepen. Ez a lista nemcsak a személyes tapasztalatból, de többéves edzői pályafutásom alatt szerzett infókból áll össze. Azt az elején le kell tisztáznunk, hogy ezeket az ötleteket akkor érdemes bevetni, ha a hölgy valóban nyitott a fitneszre (épp most kezdett bele lelkesen egy életmódváltó/fogyasztó/edző- programba) vagy már egy ideje hobbyként űzi azt. (Ha csak te gondolod, hogy ráférne néhány kiló ledobása, inkább ne egy masnival díszített fitneszbérlet átadásával kezdd a célozgatást: ebben az esetben azt tudom elképzelni legideálisabb megoldásnak, hogy te magad kezdesz neki a sportos életmódnak, a pozitív változás valószínűleg megadja neki a kezdő lökést.) Lássuk, mi az a könnyen beszerezhető TOP 8 ajándék, ami elősegíti az edzéseket, az alakformálást:

.

1. KIS ESZKÖZÖK, KIEGÉSZíTŐK Példa: kézisúlyzók (párban), gumikötél, fitt-ball, tornaszőnyeg, lábsúly
Kiknek: kezdőknek (haladónak már vagy van, vagy ritkábban használja)
Mire figyelj kézisúlynál: jó ha állítható, vagyis 3 kg-tól felfele lehet emelni a terhelést,
Kb ár: 1.000-5.000 FT

.

2. KÖNYV
Példa: nem bestsellerekre, hanem szakkönyvekre gondolok, amik által tudatosabban, szakszerűbben edzhet a hölgy >>> válogathatsz az én e-bookjaim közül is, most csak 1.490 Ft-ért! Kiknek: kezdőknek az alapokkal foglalkozókat, és haladóknak a szakkönyveket
Mire figyelj: puhatolózz: szívesen olvas-e a témában, érdekli-e elméleti szinten a mozgás, étkezés, lelki változás!
Kb ár: 1.000-10.000 FT

3. KETTLEBELL Kiknek: középhaladóknak, haladóknak Mire figyelj:  mindenképp tapogatózz előtte, milyen súllyal dolgozik a teremben általában, nem mindegy, hogy 4 vagy 24 kilót bír!
Kb ár: általában egy kettlebell annyi x ezer FT ahány kiló (8 kilós - 8.000 FT körül)

 

4. EDZŐTÁSKA Kiknek: mindenkinek
Mire figyelj: Telitalálat egy edzőteremben járó hölgynek egy divatos, vagány, (és márkás) edzőtáska! Nem tudod elrontani! (Azért a számlát persze ne dobd ki...)
Kb ár: 10.000-20.000 FT

 

5. FITNESS BÉRLET Kiknek: mindenkinek
Mire figyelj: hogy mikortól kezdődjön a bérlete (mikor jár le a mostani, ha van), és hogy szíve szerint hova járna: mi van közel az otthonhoz vagy munkahelyhez, vagy épp van-e már kedvenc helye...
Kb ár: egy havi bérlet 10.000-20.000 FT, teremtől függően
Nálunk is van decemberi bérletakció egyébként ;)

 

6. RUHÁZAT, CIPŐ Kiknek: mindenkinek
Mire figyelj: mivel nagyon kényes téma, csak akkor ajánlom, ha pl. egy konkrét cipőre rámutatott egy reklámban: húhh ez kéne! Ebben az esetben a méretet ne feledd kideríteni! Egyébként sok üzletben már kapható ajándékkártya, amire bizonyos összeg feltölthető és az ünnepelt levásárolhatja kedve szerint.
Kb ár: 3.000-40.000 FT

 

7. SZEMÉLYI EDZÉS Kiknek: elsősorban kezdőknek tuti ajándék, akiknek fogalmuk sincs hogyan kezdjenek hozzá egy edzésprogramhoz!
Mire figyelj: az edzőterem és az edző megválasztására. Érdeklődj komolyan utána, milyen referenciái, képzettsége, tapasztalata van az illetőnek!
Kb ár: 2.000-10.000 FT/ alkalom. Ez nemcsak teremtől és edzőtől függ, de bérlet típustól is (1 vagy 20 alkalmast veszel. 5 alkalom minimum kell az alapokhoz)

 

8. KOMPLEX PROGRAM Példa: az én 60 napos Nagy Megújuló Programom lényege pontosan a komplexitás és tudatosság
Kiknek: kezdőknek elsősorban, akik konkrét étkezési szabályokra, edzéstervre, kitölthető naplóra és jó termékekre vágynak
Mire figyelj: hogy elkezdett-e már valamilyen koncepció szerint dolgozni az illető, mert akkor ne szakísd meg a folyamatot
Kb ár: 60.000 FT

Amit NE: a különböző fogyasztó tablettákat inkább hagyd ki, még akkor is ha hallottad már a párodtól, hogy szívesen kipróbálná ezeket. Hogy miért, azt itt írom le! Jó olvasgatást! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr2516308652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása