Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

"A legjobb dolgok az évben"-befőttes üveg. Csináld meg te is!

2019. január 08. - Blanka Hámori

Még nincs késő, hogy egy sokkal magasabb rezgás számon, hálával telve indítsd a 2019-es évet! És ami a legfontosabb: tanítsd is meg a gyerekeknek ezzel az egyszerű módszerrel, hogy rendszeresen hálásnak lenni, pozitívvá válni (tudatosan), örömforrásokat találni szuper jó móka, és nagyon hasznos is! 2018 január első hétvégéjén egy befőttes üvegre a következő cetlit ragasztottam:

"A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉVBEN"

Minden hétvégén betettük egy cetlin, minek örültünk azon a héten. 50 cetli, legalább 200 pozitív emlék 2018-ból... Ma olvastuk át, mert mi ma zártuk az évet, most találkoztunk először 2019-ben. Jókat nevettünk és néha folyt a könnyem. Mennyi apróbb dolognak és nagy feladatnak tudtunk örülni! Felírtunk cápa-alakú lufit, szülinapi bulit, az R hanggal való megküzdést, nyaralás pillanatait, kagylógyűjtést, szánkózást, sulikezdést, múzeumokat, megoldott konfliktus helyzeteket, új ismeretségeket... Lehet, hogy mozgalmas és nem egy pehely súlyú év volt, de az biztos hogy CSODÁLATOS!! 🙏💎 Borítékba elraktuk a 2018-at és most az üres üveg újra előttünk... alig várjuk hogy tele legyen!!🎁 Boldog újévet mégegyszer mindenkinek! :))

Blanka és Ádi


A héten indul az online tanfolyamom anyukáknak - ebben nemcsak a fizikai teendőkre, de a belső harmóniára is figyelünk majd!

Minden vasárnap 2-3 apró feladatot kapsz majd, mindig 3 témában:
🍓 étkezés
👟 mozgás
🗝 kulcsgondolatok

Hogy mire szükséged?
Penzre nem, mert a tanfolyam ingyenes:)) viszon ezekre igen: - 2-3 kg kézisúlyok (1 pár)
- kényelmes ruha
- füzet, toll
- nyitottság

Nemcsak én, hanem más szakemberek is tanítanak majd! Vasárnaponként 16:00 (50 percben) tartjuk majd a leckéket online. Részletek: www.holisztikusfitnesz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr6416308660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása