Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Felejtsd el a fogyást - ha fogyni akarsz!

2019. április 03. - Blanka Hámori

"Ha túlságosan a problémára fókuszálsz, a megoldást észre sem veszed."

Milyen igaz! A görcsösségen lazítani kell, mikor már úgy érezzük, hogy bekattanunk a problémánktól - mert a megoldás néha pont emiatt kerül el. A fogyás témakörnél ez duplán igaz, egyrészt fiziológiás szinten, hiszen a hormonrendszerünk is akadályozza a fogyást, ha stresszelünk.

Másrészt pedig mert rengeteg örömteli útja a fittebb életmód kialakításának, és ha ezekre a pozitívumokra fókuszálunk, a "Nagy Fogyás" óriási súlya és az önostorozás nem gátolja tovább a változást!

  • Első lépésként csak találj egy sportot amit ÉLVEZEL! Heti 3 alkalommal iktasd be és koncentrálj a feltöltődésre!
    .
  • Találj 2-3 olyan szabályt az étkezésben, amit meg tudsz tartani és hetente egyet iktass be ezekből. Így 2-3 hét alatt már változhatsz, és nem görcsölsz a tökéletes tiszta étkezésen, ami valljuk be, eleinte óriási projekt.
    .
  • Később iktass be majd új szabályokat a táplálkozásban és emelj az edzésterhelésen (pl több edzés szám a héten vagy más sport, nehezebb gyakorlatok...), de próbáld ne önkínzásként definiálni ezeket, hanem fejlődésedként
    .
  • Változtass a szemléleteden: ne a túlsúlyod elől menekülj, és ne az önutálat motiváljon! Hanem a csinosabb, fittebb önmagad felé fuss - a tested szeretete, önmagad értékelése, és a pozitív élmények keresése motiváljon.

FELEJTSD EL A FOGYÁS TÉMÁJÁT, EGYSZERŰEN KEZDD MAGAD EGY CSINOS, FITT LÁNYKÉNT LÁTNI, ÚGY IS VISELKEDNI ÉS HALADNI EGY ERŐT ADÓ CÉL FELÉ!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr8816308680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása