Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

A hasizmok edzése

2019. november 01. - Blanka Hámori

"Szép izom a hasizom, reggel este pasizom." Muszáj volt elsütnöm ezt a mondókát, sorry! :D  Tény azonban, hogy a szép lapos has a szexisség, a szépség szimbóluma lett. Ezért a hasizmok edzése mindannyiunk gumicicája, főleg a szülés után. Tehát beszéljünk végre a nagy kérdésről: mi van a hasizommal szülés után?! Ha a válaszod az, hogy „edzeni kell rá!”, akkor gratulálok, hivatalosan is fitneszanyu vagy! :) Ha viszontegy fájdalmas mosoly, vagy „nem tudom”, akkor olvass tovább!

Azzal kezdeném, hogy ugyan most a hasizmokról írok, azonban a „csak-hasizmozom” típusú edzéseket felejtsük el! Ugyanis a tévhitekkel ellentétben, nem működik, hogy ahova edzem, ott lesz szép, és a hasprésektől sem lesz lapos a has. A has akkor szép,

-- ha nincs rajta felesleges zsír,

-- ha mindegyik részére megfelelően edzünk,

-- és ha a többi izomcsoport fejlettsége miatt a test harmonikus, a tartás szép.

 

 

A teljes cikket egy gyakorlatsorral olvasd el itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr4816308726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása