Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Szerephordó - egy coaching gyakorlat anyukáknak

2020. január 08. - Blanka Hámori

A szerephordó gyakorlatát a coaching területéről hoztam: bárkinek hasznos lehet, de kiemelten most azoknak az anyukáknak ajánlom, akik újragondolnák a szerepeiket, időbeosztásukat, igényeiket.

A gyakorlathoz csupán egy lapra és egy tollra, no, meg némi nyugira van szükség.

1. Lépés: Írd össze, hogy milyen szerepekben állsz helyt naponta: anyuka, háziasszony, feleség mint társ, szexi nő, főnök/beosztott/vállalkozó, kreatív művész, fitneszlány, tanulnivágyó egyetemista, barátnő, testvér, valakinek a lánya és így tovább... Jusson hely a hobbydnak és a nemkedvelt szerepeknek is. Rengeteg szerep létezik, egyénenként sőt életszakaszonként is változnak a szerepeink. (Meglehet pl. hogy te anya és nevelőanya szerepben is vagy.)

2. Lépés: Rajzolj egy kört és oszd fel, aszerint, hogy melyik szerepre mennyi idő és energia jut. Figyelj, ne a vágyott, hanem a valós arányokat ábrázold!

 

A gyakorlat további lépéseit és hogy miért is jó ez neked, itt olvashatod végig

 

 

Hámori Blanka vagyok, személyi edző és coach. Rengeteg nővel és jónéhány férfival dolgoztam már a harmonikusabb élet, nagyobb önbizalom, erősebb testi lelki egészség kialakításán. Rólam többet, valamint a szolgáltatásaimról a honlapomon olvashatsz.

Várlak szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5316308764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása