Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Időt mozgásra és önmagunkra!

2020. március 31. - Blanka Hámori

Tervezhető és egyértelmű eredményt hoz.

A mozgásról és az önszeretet gyakorlásáról beszélek: mindkettőre igaz, hogy időben tervezhető, vagyis napirendi pillérként szolgálhat, és mivel eredményt hoz, így sikerélményt, jobb közérzetet és fejlődést várhatunk tőle.

Bárhogyan is alakul ez az egész, nem lenne jó, ha pont ugyanúgy vagy rosszabb állapotban jönnénk ki belőle, mint ahogy beleléptünk. Valahogy a javunkra kell fordítani.

Ez egyébként már most igaz, különösebb direkt törekvés nélkül:  az élet maga tanította meg, hogy rugalmasnak kell lenni, jobban belelátunk a gyerekünk dolgaiba, több időt vagyunk egymással, felértékelődött a napfény és társas kapcsolatok.

DE!!

HA IGAZÁN FEJLŐDÉS-PÁRTI VAGY, AKKOR PLUSZBAN TESZEL A JOBB ÖNMAGADÉRT:

sportolj, ha csak 20 perceket, az is szuper. Most akarhatsz csak picit jobban lebni bőrödben, vagy akár megtanulni kézrnállni, spárgázni, vagy ledobni 5 kilót. Most táncolhatsz, kipróbálhatod, hogy hajnalban vagy délben esik jobban a mozgás, van idő azokra a mozgásokra, ami eddig kimaradt pl. Pilates.

önszeretet gyakorlása. Direkt nem önismeretet írok - ugyanis erre krízis közepén kevésbé alkalmas az emberi agy. Viszont gyakorolni, napi 3 percben, hogy keresek magamban 2 jó dolgot, 3 szép dolgot a testemen, 5 jó dolgot az életemben... ez most működhet és nagyon sokat adhat!

kezdj meg egy naplót, és írd le hogy haladsz a kitűzött céloddal a sportban, hogy érzed magad. Pici célok is teljesen jók, de ha csak önmagáért csinálod ezeket, máris nyertél.

 

Hámori Blanka vagyok, személyi edző és coach, anyuka. Nézz rá a honlapomra vagy csatlakozz a zárt Facebbok csoportjaimhoz!:) Részletek

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr9416308800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása