Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Melyik nő vagy a létrás képről?

2020. november 17. - Blanka Hámori

Nézd meg jól a képet, és válassz: melyik nő vagy Te? Jó lenne nem gondolkodni rajta sokáig, hanem megérzésekből dönteni.

 

Ezzel a képpel jó lenne, ha minden nő egy perc erejéig foglalkozna. Segít ravilágítani ugyanid, hogy mennyire érzed magad támogatottnak, támogatónak, vagy egyedül? Esetleg egy komplex kooperáció tagja vagy?

Fontos, hogy ezek a kérdések, válaszok az adott élethelyzetre vonatklznak leginkább: vagyis hogy MOST miben érzed épp magad.

Ha csak egy pici kis megértéssel is szolgált ez a kép, eszedbe jutott valaki, akinek hálás lehetsz, vagy valaki akit Te támogatsz és ezért jut magasabbra - már megérte az az 1 perc.:)

Ha a karriered, előrejutásod vagy a komplex élethelyzeted szeretnéd jobban átlátni, megérteni és ehhez segítséget keresel, gyere coaching ülésre hozzam! Részletek a honlapomon: www.holisztikusfitnesz.hu/karrier-coaching

Még több coaching a honlapomon >>

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr8716288568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása